DaVinci Resolve Color Advanced

Welkom bij de cursus ‘DaVinci Resolve Color Advanced’ van CMM en de International Colorist Academy. Deze cursus is speciaal bedoeld voor cursisten die al bekend zijn met de basisprincipes van DaVinci Resolve. Om deel te nemen aan deze training, moet je de ‘DaVinci Resolve Color Operational’ cursus hebben afgerond of aantonen dat je eerder opdrachten als colorist hebt uitgevoerd.

Tijdens deze cursus hanteren wij de Color Pass Methode. Door deze methode te leren, kun je er altijd op terugvallen. Ons stappenplan zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt in de talloze mogelijkheden die er zijn. Ook  gaan we dieper in op de correcte color-workflow, inclusief de laatste stap; het creëren van een ‘LOOK’. We zullen ook werken met ACES en een Color-Managed workflow. Daarnaast zullen we gespecialiseerde op a.i. gebaseerde technieken behandelen zoals: Magic Mask, Depth Map, Re-lighting, Colorspace Transform, Beauty en Face Refinement. In deze ‘hands-on’ training ben je vrij om je eigen materiaal te gebruiken of om te oefenen met bestaande projecten.

Onze training vindt plaats in de professionele color-studio op de Keizersgracht in Amsterdam. Elke cursist heeft hier de beschikking over een volledig uitgeruste professionele color-werkplek. Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden als colorist naar een hoger niveau te tillen. Meld je nu aan voor onze geavanceerde ‘DaVinci Resolve Color Creative’ cursus.

ICA Locatie Keizersgracht 570 A, 1017 EM Amsterdam