DaVinci Resolve Kleurcorrectie Trainingen

Welkom bij onze DaVinci Resolve trainingen, waar we ons richten op het aanleren van professionele kleurcorrectievaardigheden. Onze trainingen worden gegeven door  Guy Molin, een ervaren en bekwame colorist.
Hands-on:
Een essentieel onderdeel van onze training is de praktische hands-on ervaring. Op een professioneel color-workstation krijg je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met zowel televisiedrama als documentair materiaal in verschillende bestandsformaten.
Kleine groepen voor optimale aandacht:
Om een persoonlijke leerervaring te garanderen, hanteren we een maximum van 5 studenten per training. Hierdoor kunnen we elke deelnemer individuele aandacht geven en de interactie met Guy Molin versterken.
Praktische details:
Onze trainingen beginnen om ongeveer 10 uur ‘s ochtends en eindigen rond 5 uur ‘s middags. Tijdens de training wordt er een lunch verzorgd. Bovendien ontvang je een hand-out-map met alle belangrijke informatie die je nodig hebt.
Certificaat van bekwaamheid:
Na succesvolle afronding van de training ontvang je een ICA-certificaat van bekwaamheid. Dit certificaat bevestigt je verworven vaardigheden en kan van onschatbare waarde zijn voor je professionele carrière.
Locaties:
Onze beginnerscursus wordt klassikaal gegeven bij Collage of Multimedia in Amstelveen. Alle gevorderde cursussen vinden plaats in onze uitgeruste color-studio aan de Keizersgracht in Amsterdam. Deze studio biedt de ideale omgeving om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Gemakkelijke bereikbaarheid:
We raden je sterk aan om met het openbaar vervoer te komen, omdat dit de meest handige manier is om onze locaties te bereiken. Er zijn verschillende openbaar vervoeropties beschikbaar in de nabijheid van beide trainingslocaties.
Voor wie zijn de cursussen bedoeld?
Onze cursussen zijn specifiek gericht op professionals in de audiovisuele sector, waaronder cameramensen, datahandlers, mediamanagers, editors en compositors. We bieden je een stapsgewijs leerplan dat je verzekert van kwaliteitsresultaten. Hoewel je na de training misschien nog geen ervaren grader bent, heb je de nodige basis om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van oefening en ervaring.
Ontdek de mogelijkheden
De cursus geeft je een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van kleurcorrectie en leert je hoe je effectief kunt communiceren met een kleurist. Of je nu uiteindelijk zelf een professionele grader wordt of niet, deze training biedt je waardevolle kennis en inzichten.