Nieuw 4 daagse cursus:

kleurcorrectie met DaVinci Resolve voor Editors

Dag 1 – Het programma

Tijdens deze dag behandelen we alle DaVinci Resolve pagina’s, waaronder de Media-page, Cut en Edit-page, Fusion en Fairlight en de Deliver-page. We leren ook hoe je kunt ’roundtrippen’ vanuit Premiere, Final-Cut en Avid. Daarnaast komt de theoretische achtergrond van het programma uitgebreid aan bod. Het doel van deze dag is om alle studenten naar hetzelfde niveau te tillen, zodat iedereen voldoende basiskennis heeft om de volgende dagen volledig in kleurcorrectie te kunnen duiken.

In onze kleurcorrectielessen hanteren wij de Color Pass Methode. Door deze methode te leren, kun je er altijd op terugvallen. Ons stappenplan zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt in de talloze mogelijkheden die er zijn. Met de Color Pass Methode (CPM) ben je verzekerd van een bevredigend resultaat.

Dag 2 – Kleurcorrectie voor een TV-serie

Op de ochtend van de tweede dag gaan we dieper in op de grading workflow. We bespreken hoe je een programma kunt opzetten en wat de te volgen stappen zijn om bijvoorbeeld een TV-serie te kunnen graden. In de middag gaan we praktisch aan de slag met een TV-serie (gefilmd in S-Log).

Dag 3 – Kleurcorrectie voor een documentaire

Op de ochtend van de derde dag besteden we aandacht aan Color-Spaces, LUT’s en het werken met LOG en RAW. Daarnaast behandelen we Color-Managed workflows. In de middag gaan we een korte documentaire graden gedraaid in RAW.

Dag 4 – LOOKS

Deze dag besteden we geheel aan het maken van een ‘look’. We bespreken zowel de theoretische als praktische aspecten van het maken van een ‘look’. Hiervoor gaan we een korte film graden.

Na het volgen van deze 4-daagse cursus kun je zelfstandig aan de slag en ben je zelfverzekerd in kleurcorrectie, omdat je begrijpt wat de principes achter kleurcorrectie zijn.

De cursus kost €1595,- inclusief lunch, maximaal 6 studenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@coloristen.nl of bel 0654675705.

Guy Molin, Certified DaVinci Resolve Training

TRAINING LOKAAL

Elke student beschikt over een Apple M2 computer een gekalibreert beeldscherm een color-panel en een 10G netwerkverbinding.